Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizi Kendinizden Geçiren "Rock" Parçaları?  (Okunma Sayısı 1557 defa)
18 Ağustos 2008, 12:19:08
tokiohotel_tom-bill
Level 4

Popülerlik : +73/-8

TOKİO HOTELsiz HAYAT ÇOK BAYAT

Durumum:

tokio hoteli tek geçerim ama bi şarkı daha var arkadaşlar kesinlikle dinlemeniz gerekiyo bulun buluşturun dinleyin ben kendimden geçiren alıp götüren tek parça Hypnogaja - Here comes the rain again emin olun pişman olmazsınız şarkının müptelası olursunuz benden söylemesi xD
Deniz abla buldum buluşturdum xD
ve çoookkkk beğendim gerçekten :)
ilk başları biraz duygusal gibi ama sonradan insanı hakkaten kendinden geçiriyo...hele şu talk to me deyişi süper :'(
sizde dinleyin çok süper

tokio_tom_tuğçee_-YuMaK-_tokiohotel_tom-billAYRILMAZ 3'LÜ...
CHARLİE'S ANGELS
SADECE SUS VE DİNLE....İŞTE BU BİZİM MÜZİĞİMİZ..!!
19 Ağustos 2008, 11:14:55
cahtlk
Yeni Üye

Popülerlik : +2/-2

shaçımı siyaqa boyttım vatana milete hayırlı olsn.

Durumum:

ßu ne arkadaşlar ya herkeste bi yabancı müzikk bizz türküzz şu yabancı müziğe ilgisi olan tek ülke türkiye ya geçen gün vapura bindim tur yapıodum adamlar yabancı şarkı çalıo dj le kavga ettim o yüzdenn...hangi ülkede bi vapur turunda türkçe müzik çalar yaa...tamam dinlemek güzel yabancı şarkı bende dinlerim ama ne bilim yaa herkeste bi yabancı olma havasıı bizz sürekli yabancı gruplara yatırım yaparsak bizim yerli gruplarımız nasıl ilerlicekk neyse konumuza dönimm:))dumanın tüm şarkıları birde şu sıralar pinhani çok da umrumda tavsiye ederimm...

GHecMHsıMı ÇÖphe aTTım ToPLaYın ÖzhEntiLeR..!!
AşK mh .? Hç İşm oLmZ..!!
UnuTmAyIn BiZ Siz SoKaĞA ÇıKaRKeN AnneLeriNiZin UyaRdıĞı o KöTüÇoCukLaRıZz...
qöZe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqi
peachlıq pharayla oLsaYdy YiNe YapHardıq..!!
21 Ağustos 2008, 10:34:23
HıM
Level 3

Popülerlik : +26/-1

eCem'mmM <3 <3

Durumum:

EvanesCence-q0inq Under
HıM-rEBeL yELL--WamPirE hEaRt
30 STM-A BEautiFul Lie
MariLyN MaNson-SwEEt DrEaMS       

DaHA bİR süRÜ wAr yaa 
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2008, 10:37:50 Gönderen: HıM » Logged

CaM qüséL!  <3 HıM
22 Ağustos 2008, 23:22:35
wish_blood
Yeni Üye

Popülerlik : +2/-0

Durumum:

Evam ve Haunted.......

mY GOD mY Tourniquet Return to Me salvation...
[/b][/font]
24 Ağustos 2008, 19:54:18
mistizm
Yeni Üye

Popülerlik : +2/-5

Durumum:

keşke dedğin gibi olsaydı ...avrupa müzisyenleri eğitimini almış müzisyenler bizim müzisyenlerin bir çoğu ise barlarda şurda burda sürünen züppeler...düşünün bir erkin koray alman konservatuvarında mezun olmsaydı müzğin babası rockn rol kralı olurmuydu...elbette iyi müzisyenler var ama parmakla sayılacak kadar oda...örneğin düş sokağı sakinleri grubu solisti murat yılmazyıldırımm kadıköy ıtri konservatuvarı okumuş kaliteli bir müzisyen...dediğim gibi o da nadir çıkan müzisyenler...haa insanımız neden yabancı dinliyor dersen seninde dediğin gibi galiba bu bir moda  haline geldi...mesela bu sitede hep görüyom çoğu kişi tokyomu hotelmi denen sanatçılaı dinliyorlar yani biri ötekine bakıyo...yani diyelimki siz bir müzisyenin konserinde bağırıyorsunuz yanınızdakide hiç zevk almıyor ama ortama uymak için oda sizinle bağırıyor oda sizinle bilikte takılıyor...bu birçok insanda  vardır yaniii....
ßu ne arkadaşlar ya herkeste bi yabancı müzikk bizz türküzz şu yabancı müziğe ilgisi olan tek ülke türkiye ya geçen gün vapura bindim tur yapıodum adamlar yabancı şarkı çalıo dj le kavga ettim o yüzdenn...hangi ülkede bi vapur turunda türkçe müzik çalar yaa...tamam dinlemek güzel yabancı şarkı bende dinlerim ama ne bilim yaa herkeste bi yabancı olma havasıı bizz sürekli yabancı gruplara yatırım yaparsak bizim yerli gruplarımız nasıl ilerlicekk neyse konumuza dönimm:))dumanın tüm şarkıları birde şu sıralar pinhani çok da umrumda tavsiye ederimm...

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2008, 20:27:27 Gönderen: mistizm » Logged

1111
25 Ağustos 2008, 15:42:52
frock
Yeni Üye

Popülerlik : +2/-1

it's perfecKKttt

Durumum:

linkin given up!!! başka TanıMAm yhA
25 Ağustos 2008, 17:50:27
frock
Yeni Üye

Popülerlik : +2/-1

it's perfecKKttt

Durumum:

yha the offspring can't repeat var tavsiye ederm:D
29 Ağustos 2008, 13:58:25
badqirL_xD
Yeni Üye

Popülerlik : +4/-0

Rock 4eVer

Durumum:

30 STM- BEATİFUL LİE haRiKa yAa heRkEsE öNeRİrM:)

Rock 4eVer--SU--Rock 4eVer                                                                  sLipKnoT
29 Ağustos 2008, 14:09:36
badqirL_xD
Yeni Üye

Rock 4eVer

Durumum:

ßu ne arkadaşlar ya herkeste bi yabancı müzikk bizz türküzz şu yabancı müziğe ilgisi olan tek ülke türkiye ya geçen gün vapura bindim tur yapıodum adamlar yabancı şarkı çalıo dj le kavga ettim o yüzdenn...hangi ülkede bi vapur turunda türkçe müzik çalar yaa...tamam dinlemek güzel yabancı şarkı bende dinlerim ama ne bilim yaa herkeste bi yabancı olma havasıı bizz sürekli yabancı gruplara yatırım yaparsak bizim yerli gruplarımız nasıl ilerlicekk neyse konumuza dönimm:))dumanın tüm şarkıları birde şu sıralar pinhani çok da umrumda tavsiye ederimm... arkadaşm ii güzel diosunda türkiyede tam anlamıyla rock -metal yapan kaç kişi var toplasan 10 parmağı geçmez ayrıca müziğin özentisi olmaz ,en azından bence, insanen iisi en mükemmeli neese  onu dinler türklerde yapsın bi metallica bi slipknot gbi bizde dinleyelm demi ama..

Rock 4eVer--SU--Rock 4eVer                                                                  sLipKnoT
29 Ağustos 2008, 14:37:03
chaqMa SheytaN
Yeni Üye

Popülerlik : +0/-0

don'T Hate Me / CauSe I Rocq /

Durumum:

ßu ne arkadaşlar ya herkeste bi yabancı müzikk bizz türküzz şu yabancı müziğe ilgisi olan tek ülke türkiye ya geçen gün vapura bindim tur yapıodum adamlar yabancı şarkı çalıo dj le kavga ettim o yüzdenn...hangi ülkede bi vapur turunda türkçe müzik çalar yaa...tamam dinlemek güzel yabancı şarkı bende dinlerim ama ne bilim yaa herkeste bi yabancı olma havasıı bizz sürekli yabancı gruplara yatırım yaparsak bizim yerli gruplarımız nasıl ilerlicekk neyse konumuza dönimm:))dumanın tüm şarkıları birde şu sıralar pinhani çok da umrumda tavsiye ederimm... arkadaşm ii güzel diosunda türkiyede tam anlamıyla rock -metal yapan kaç kişi var toplasan 10 parmağı geçmez ayrıca müziğin özentisi olmaz ,en azından bence, insanen iisi en mükemmeli neese  onu dinler türklerde yapsın bi metallica bi slipknot gbi bizde dinleyelm demi ama..

yha ßıraqın ßunLarı..HakLısın metaL müzikte ßi yaßancı meraqı var..ßnce de ßu yanLış ßişey..O kadar çok güzeL metaL yapan türk grubu var ki..Ama hiç biri tanınmamış...Hepsi amatör grubunda ama ßnce slipknottan veya linkin park'tan daha iyi müzik yaptıkLarı kesn....Tabe ßu nM düşüncm..qanqimin(ßad girL) düşüncesine de saygı duyarım..xD

01 Eylül 2008, 12:53:12
ugr_94
Level 4

Popülerlik : +163/-11

Durumum:

Tokio Hotel-Spring Nicht
01 Eylül 2008, 21:23:36
3mQcH
Level 5

Popülerlik : +168/-15

√ - ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ - √

Durumum:

Dumanın tüm şarkıları...
Mor ve ötesinden deli...
Kurbandan yalan
Gece yolcuları değer mi?
Th: Dont jump
Avril: hot
arkadaşım sana katılıyorum biz türküz sonuçta o şarkı güzel olabilir ama neden herkes yabancı şarkıda ısrar ediyoki
mesela ben şebo nun aşk herşeyi affeder mi şarkısında kendimden geçiyorum:s

- < ! !NOT ALONE! ! > -
01 Eylül 2008, 21:49:04
eXeLaNCe
Level 1
*

Popülerlik : +9/-2

Die For Metal

Durumum:

Metallica - The Unfrogiven
Metallica - Nothing Else Matters
Apocalyptica - I Don't Care
Iron Maiden - Wasting Love

04 Eylül 2008, 02:35:17
metarik
Level 1
*

Ordasın Saklanmaktasın,Umutsuzca Yine Korkmaktasın

Durumum:

Teoman'ın kupa kızı ve sinek valisi çok iyidir bence ama dinledikten sonra baya bir kendinizden geçirir xD

Siyah ßütün Renkler ki Kandım Anladım ki Yarın Olmayacak;
Kan Revan İçinde Kalma Sen Anladım ki Yarın Olmayacak!!!
05 Eylül 2008, 20:05:25
Mrs. Malfoy
Yeni Üye

Popülerlik : +0/-0

Durumum:

evanescence-my immortal/bringme to life/haunted
aslı:bir ah çekermisin   dinlerken nerede olduğumu untuum saatelrce ağlamama neden olmu bir parçadır
slipknot:jump da fuck up buda süper oluyor
ayrıca him'in neredeyse tüm şarkıları... birde pentagram ve haykonun da neredeyse ütm şarkılar ama en çok etkileyeni  aslı bir ah çekemisin tabi o metal ağırlıklı değil ancak ruh halim kötğ olunca o süper oluyor tavsiye ederim.. xD
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2008, 20:59:19 Gönderen: Mrs. Malfoy » Logged

Please take me into your arms
When love and death embrace...  T. Felton ( L ) T. Felton(olck xD)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: